Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is wat later uitgekomen dan jullie gewend zijn, hiervoor onze excuus.
We kijken terug op het jaar 2022 met veel veranderingen zowel in het bestuur als op de manege en hopen dat wij het komend jaar samen sterk staan en van de manege een leuke plek maken voor iedereen.De penningmeester heeft een nieuw boekhoudprogramma, waar eerder alles nog via Excel moest gaan gaat nu alles online via een programma.
De facturen worden ook via dit programma verstuurd en kan het zijn dat deze bij jullie in de spam is terecht gekomen. Mochten jullie een factuur missen dan graag in de spam kijken en anders een mail sturen naar penningmeesterwinnetou@hotmail.com

Vanaf maandag 13 maart gaan wij onze lessen uitbreiden.


Er is vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur les, eerst een kabouterles voor kinderen en daarna een les voor volwassenen.
Als er nog iemand denkt wat leuk dat is net wat voor mij of iemand die ik ken, laat het mij (Tjitske) dan weten en dan kunnen wij het lessenaanbod verder uitbreidenNLDOET: ook dit jaar gaan we weer klussen in en rondom de manege, we zoeken hier nog vrijwilligers voor die ons willen helpen hierbij. Graag horen wij graag als je komt zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de lunch. Het is op 11 maart en we starten om 9.30 uur, ook voor de jongeren is wat te doen. ( zadels / hoofdstellen poetsen)

Nieuws manegepaarden en pony’s:

De tandarts is geweest bij alle paarden op 30 januari en kunnen er weer een jaartje tegen aan.Fysio voor paarden is langs geweest voor Heidy en Bonty.
Bonty zat wat vast in haar bekken en achter in de rug.
Heidy zat aan de linkerkant vast.Zoals jullie weten heeft Bonty een blessure wat een lange tijd kan duren voordat het genezen is, ze heeft een peesblessure aan haar kogel rechterachterbeen. Daarom staat zij buiten samen met Lisa, zij moet op een vlakke ondergrond lopen en dit betekend ook dat zij niet in de bak mag los lopen.Chanel is bij ons op de manege gekomen, Chanel is van Tjitske en zij heeft aangegeven dat Chanel wel in de lessen mag lopen zolang Bonty nog niet klaar is.
Bedankt hiervoor!!Nieuws vanuit AC:

De commissie is iets uitgebreid: Erin de Jonge heeft zich aangeboden om te helpen in de AC.
We zijn heel blij dat ze ons helpt in de commissie.1 maart Ponydag
19 maart Proefjes oefenen voor paasbokaal.
8 april Paasbokaal
27 april Samen met de koningsdag commissie Ulrum staan wij bij de sportpark de Kleij met paarden voor ritjes.Paardensportvereniging Winnetou (psvwinnetou.com) Website manege, deze word actief bijgehouden en hier komen ook alle activiteiten op te staan.

%d bloggers liken dit: