Pietershoeve

Update

Ons doel

Stichting beheer Pietershoeve heeft als doel te komen tot een toekomstbestendige manege die in samenwerking met een dagbesteding actief bijdraagt aan de leefbaarheid van dorpen in het Marnegebied en de aantrekkelijkheid voor recreatie & toerisme te bevorderen.

Toekomstbestendig betekent voor de paardensport optimale faciliteiten realiseren welke voldoende mogelijkheden bieden om een toonaangevende manege te zijn met mogelijkheden voor de sport, waaronder het organiseren van grote wedstrijden in Noord Nederland.

Tevens wil de paardensportvereniging voldoende les en recreatiemogelijkheden bieden aan paardenliefhebbers in het Marnegebied en de omgeving daarvan. Door de combinatie met een dagbesteding en andere initiatieven uit dorpen is het doel een ruim complex op te zetten, welke niet alleen voor de paardensport toegankelijk is maar veel breder is opgezet. Daarnaast biedt het mogelijkheden waaronder dagbesteding, een theeschenkerij met kleine keuken, een kinderboerderij en recreatie in combinatie met andere gerealiseerde voorzieningen.

%d bloggers liken dit: