Activiteiten

Wat gaan we doen?
Lesavond 1: Grondwerk
Deze avond zullen we specifieke grondwerkoefeningen gaan doen die gericht zijn op het gezond trainen van een paard. Dressuuroefeningen zullen aan bod komen, maar zijn ook erg geschikt voor de menner en springruiter. Op de grond bezig zijn met je paard heeft vele voordelen. Je kunt je paard veel gemakkelijker en leuker nieuwe dingen leren.

Lesavond 2: Houding & Zit
Niet alleen je paard moet in balans zijn om zichzelf goed te voelen en zn lichaam gezond. Onze eigen houding en zit en daarmee het overbrengen van de juiste hulpen is zo niet nog veel belangrijker. Wil jij leren hoe je gemakkelijker kunt zitten? Wil jij efficiënter je hulpen geven? Dan is deze avond echt wat voor jou!

Lesavond 3: Cavaletti training
Op deze avond zullen we bezig gaan met balken en pionnen. Het geleerde uit de vorige lesavonden gaan we toepassen op een heus parcoursje. Het is een parcoursje die opgebouwd is om vooral balans, coördinatie, effect van de hulpen, precisie te trainen op vooral een hele leuke manier voor ruiter en paard.

Meedoen?
Leuk dat je mee wilt doen! Doe je de hele reeks mee, dan betaal je €60,- voor de hele reeks waarbij er een groot gedeelte naar de manege toe gaat voor het onderhoud van de manege en de paarden.
Wil je niet alle lessen mee doen? Dat kan ook, dan betaal je €25,- per les.
Opgeven kan via de volgende link https://www.mishpa.nl/opgeven-lessenreeks

Betalen
Natuurlijk mag contant betalen op de eerste lesdag zelf ook. Het is de bedoeling dat je vooraf betaald voor de hele reeks die je mee doet.

%d bloggers liken dit: